Support op Maat
Jouw Virtual Assistant

Over mij

Mijn naam is Mascha Möhlmann, wonend in Almere met mijn man en 2 dochters. Stilzitten kan en wil ik niet. Ik ben graag bezig met plannen, uitzoeken, organiseren en ordenen. Of dit nou werk gerelateerd is of privé, voor beiden zet ik mij voor de volle 100% in. 

In 2013 heb ik de opleiding als Managementassistente afgerond. Tijdens en na deze opleiding heb ik 5 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op kantoor als Managementassistente/Office Manager in de makelaardij. 

In augustus 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn man in zijn bedrijf te gaan assisteren met de administratieve en secretariële werkzaamheden. In juni 2019 heb ik de stap gezet om Support op Maat in te schrijven bij de KVK. Waarom Support op maat? Omdat ik jou kan ondersteunen, maar jij bepaalt in welke mate! 

Als Virtual Assistant kan ik andere ondernemers en organisaties ondersteunen. De praktijk laat zien dat velen vaak bezig zijn met werkzaamheden die niet bij hun vakgebied horen, waardoor belangrijke zaken blijven liggen. Maar ook bij drukke periodes kan een VA interessant zijn. Ik neem de secretariële werkzaamheden graag uit handen.

Hoe je mij kan omschrijven in een aantal woorden? Geduldig, klantvriendelijk, secuur en enthousiast.