Support op Maat
Jouw Virtual Assistant

Over mij

Mijn naam is Mascha Möhlmann, wonend in Almere met mijn man en 2 dochters. Stilzitten kan en wil ik niet. Ik ben graag bezig met plannen, uitzoeken, organiseren en ordenen. Of dit nou werk gerelateerd is of privé, voor beiden zet ik mij voor de volle 100% in. 

In 2013 heb ik de opleiding als Management Assistente afgerond. Tijdens en na deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op kantoor als Management Assistente/Office Manager. 

In augustus 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn man in zijn bedrijf te gaan assisteren met de administratieve werkzaamheden. Dit beviel mij erg goed, en daarom heb ik in juni 2019 de stap gezet om Support op Maat in te schrijven bij de KVK. Waarom Support op maat? Omdat ik jou kan ondersteunen, maar jij bepaalt in welke mate! 

Als Virtual Assistant kan ik andere ondernemers helpen die niet meer weten hoe ze verder moeten omdat ze teveel bezig zijn met werkzaamheden die helemaal niet bij hun vakgebied horen en daardoor potentiële klanten mislopen. Maar ook bij drukke periodes kan een VA interessant zijn. Ik neem de secretariële werkzaamheden graag uit handen.

Hoe je mij kan omschrijven in een aantal woorden? Geduldig, klantvriendelijk, secuur en enthousiast.