Support op Maat
Jouw Virtual Assistant

Over mij

Mijn naam is Mascha Möhlmann, wonend in Almere met mijn man en 2 dochters. Stilzitten kan ik niet, en dat hoef ik ook niet. Ik ben graag bezig met plannen, organiseren en ordenen. Of dit nou werk gerelateerd is of privé, voor beiden zet ik mij voor de volle 100% in. 

In 2013 heb ik de opleiding als Management Assistente afgerond. Tijdens en na deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op kantoor als Managementassistente. 

In augustus 2018, na de geboorte van mijn tweede dochter, heb ik de keuze gemaakt om mijn man in zijn bedrijf te gaan assisteren. Hartstikke leuk en uitdagend maar er is ruimte voor meer als het aan mij ligt! Helemaal nu onze oudste naar school, heb ik meer tijd vrij om aan de slag te gaan. 

Andere ondernemers helpen die soms even niet meer weten hoe ze verder moeten omdat ze teveel bezig zijn met werkzaamheden die helemaal niet bij hun vakgebied horen en daardoor potentiële klanten mislopen. Daarom ben ik mij gaan verdiepen om te beginnen als Virtual Assistant, bij mijn eigen bedrijf Support op Maat. Een mooie inkopper want ik ondersteun, maar jij bepaalt in welke mate. 

Hoe je mij kan omschrijven in een aantal woorden? Geduldig, klantvriendelijk, secuur en enthousiast.